2109413084 6974575787 Καλλιθέα / Αττική

 

 
Κρεοπωλείο Φώσκολος
Κρεοπωλείο Καλλιθέα Αττικής


Η επιχείρησή μας “Κρεοπωλείο Φώσκολος” η οποία βρίσκεται στην Αττική και πιό συγκεκριμένα στην Καλλιθέα, δημιουργήθηκε με αγάπη και μεράκι το 1961 και έκτοτε είναι δίπλα σας προσφέροντάς σας, πάντα, φρέσκα κρέατα και παρασκευάσματα άριστης ποιότητας στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.

Με το ίδιο μεράκι και ζήλο ή 3η πλέον γενιά κρεοπώληδων είναι δίπλα σας καθημερινά και συνεχίζει να προσφέρει άριστης ποιότητας κρέατα αλλά και τη μέγιστη εξυπηρέτηση σε όλους τους πελάτες που στηρίζουν και επιλέγουν το κρεοπωλείο μας στην Καλλιθέα για την διατροφή των ίδιων και των οικογενειών τους...


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Τα προϊόντα μας

Τα προϊόντα μας

Στο κρεοπωλείο μας το οποίο βρίσκεται στην Καλλιθέα Αττικής, καθημερινά θα βρείτε μία μεγάλη ποικιλία από φρέσκα νωπά κρέατα καθώς και παρασκευάσματα που μπορούν να ικανοποιήσουν...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
3Η ΓΕΝΙΑ

3Η ΓΕΝΙΑ

Το κρεοπωλείο μας είναι κοντά σας από το 1961 και σας προσφέρει νωπά κρέατα σε ό,τι είδος επιθυμείτε, στοχεύοντας πάντα φρέσκα προϊόντα σε οικονομικές τιμές.

ΔΙΑΝΟΜΗ ΚΑΤ΄ ΟΙΚΟΝ

ΔΙΑΝΟΜΗ ΚΑΤ΄ ΟΙΚΟΝ

Το κρεοπωλείο μας, για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, παρέχει και υπηρεσίες παράδοσης της παραγγελίας σας κατ' οίκον, σε σύντομο χρονικό διάστημα και εντελώς δωρεάν στην Καλλιθέα και σε όλη την Αττική.

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ

Επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 2109413084, πείτε μας τα προϊόντα που επιθυμείτε και εντός ολίγων λεπτών η παραγγελία σας θα έχει ξεκινήσει.